Inferno

20130522-214052.jpg
Inferno is het nieuwste boek van Dan Brown. Het heeft even geduurd, maar eindelijk kunnen we weer genieten van Professor Robert Langdon en zijn uitgebreide kennis op het gebied van geschiedenis en symbolisme.

Robert Langdon wordt verward wakker in een ziekenhuis met een schotwond aan zijn hoofd. Hij kan zich niets herinneren van de afgelopen paar dagen, en heeft geen idee wie hem beschoten heeft. Wel wordt hij geplaagd door afschrikwekkende visioenen waarin hem duidelijk wordt gemaakt dat hij moet opschieten. Hij kan niet onder het gevoel uit dat er levens op het spel staan. Wanneer hij erachter komt dat hij niet meer in Amerika is en dat hij wordt gezocht door een huurmoordenaar komt Robert Langdon in een achtbaan terecht waar geen einde aan lijkt te komen.

Wat een heerlijk boek weer! Vol met interessante feiten over onze kunstgeschiedenis en andere zaken. En natuurlijk de indrukwekkende beschrijvingen van aantal mooie wereldsteden. Kan niet wachten om er zelf eens een kijkje te nemen. Zeker weer een must read!

20130522-214153.jpg

20130522-214204.jpg

Advertenties