Entwined with You

20130817-214124.jpg
Verlate verjaardagscadeautjes zijn leuk! Afgelopen week kreeg ik Entwined with You, geschreven door Sylvia Day, cadeau. Dit is het derde deel in de Crossfire serie. Eindelijk verder lezen over de ingewikkelde maar vooral spannende relatie tussen Eva en Gideon Cross.

Eva is totaal in de war en helemaal van slag nadat Gideon schijnbaar is vreemdgegaan met zijn ex-verloofde Corinne. Wanneer hij echter de kans heeft gekregen het uit te leggen, blijkt dat het allemaal zoveel ingewikkelder is dan Eva in eerste instantie dacht. Hoewel ze hun relatie weer oppakken, kunnen ze dit nog niet aan de buitenwereld tonen. Er worden nog meer schaduwen en geheimen aan hun relatie toegevoegd, en dat terwijl ze niets liever willen dan gewoon samen zijn. Gideon wil zo snel mogelijk trouwen, maar met alle drama, exen en openstaande vragen is Eva er nog niet klaar voor om zich ook op die manier aan hem te binden. Gelukkig hebben hun slaapkameravonturen (en euhm kantoor-, vliegtuig- en badkameravonturen) niets te lijden onder alle stress.

Naast de nodige portie erotiek gebeuren er genoeg andere dingen in dit verhaal. Soms is het misschien een beetje te allemaal, te veel seks en te veel drama. Maar ach, wie houdt daar stiekem niet van. Deze serie is tot nu toe de beste in dit genre, volgens mij dan in ieder geval. Dus ik ben dan ook heel blij dat er nog een vierde boek komt, want dit verhaal is nog lang niet afgelopen!

Advertenties