Bobby Ewing Blues

20140301-094735.jpg
Normaal gesproken win ik nooit wat, behalve nu! Sue van Boekenz had een overvolle boekenkast en gaf Bobby Ewing Blues van Philippe Diepvents weg om ruimte te maken. En nu krijgt dit boek een plekje in mijn nieuwe boekenkast! Boekenz is trouwens een erg leuke boekenblog, je zou zeker even een kijkje moeten nemen!

Boris zit in het café en krijgt onverwacht gezelschap van de jonge aantrekkelijke vrouw Emily. Zij vertrouwt hem toe dat ze bij een laboratorium werkt dat bezig is met het ontwikkelen van hele bijzondere pillen. Wanneer Emily even weg is, pakt Boris de prototype pillen uit Emily haar tas en gaat ze uitproberen. Hij hoopt dat hij door het gebruik van de pillen de herinnering aan zijn overleden vrouw Alma levendig kan houden. Maar er gebeuren vreemde onverklaarbare dingen sinds Boris de pillen heeft genomen.

Een fijn boek met een boeiende verhaallijn. In eerste instantie doet het een beetje scifi of futuristisch aan, met die rare pillen enzo, maar aan het einde wordt alles verklaard en denk je ‘Tuurlijk!’ Ik vind een boek vaak goed als je de clou pas aan het einde doorhebt, dat houdt het spannend! Zeker een boek dat een plekje bij mij in de boekenkast heeft verdiend, dankje Sue!

Advertenties