Miss Verstand

20140302-221248.jpg
Het derde boek van het drieluik van Astrid Harrewijn is uit! En als er één manier is om je leesachterstand weg te werken, is het wel om een boek van Astrid te lezen. Die lezen namelijk over het algemeen als een trein!

In het derde boek maken we nader kennis met kinderpsychologe Iris. Hoewel zij van het drietal altijd degene is geweest die droomde van het perfecte gezinnetje, is zij de enige die nog vrijgezel is. In haar eigen praktijk gaat het zeer goed, ze heeft een nieuw pand betrokken en extra personeel aangenomen. Maar dan blijkt dat haar geluk van tijdelijke aard is en gebeurt er van alles tegelijk op het gebied van werk, vriendinnen, familie en relaties. Gelukkig heeft ze Lein en Didi nog om haar hart bij uit te storten.

Aah wat een heerlijk feel good boek is dit weer! Deze mooie afsluiter van het drieluik maakt het verhaal helemaal compleet. Tussen de verjaardagsfeestjes door in één weekend uitgelezen, lig ik weer mooi op schema voor mijn readingchallenge van 60 boeken voor dit jaar. Must read als je van chicklits houdt! En dat geld ook voor de overige twee delen van dit drieluik, Miss Communicatieen Miss Match.

Advertenties