De Cocktailclub

20140414-183119.jpg
Er was eens een meisje dat op zondag in Enschede ging winkelen voor nieuwe kleding. Maar in plaats van met shirtjes, rokjes en broeken, kwam ze thuis met een stapel nieuwe boeken. Oeps! De Cocktailclub van Sophie Kinsella / Madeleine Wickham (onder andere bekend van Shopaholic) was er een van, een koopje dus ik kon ‘m niet laten liggen!

Elke maand spreken de vriendinnen Roxanne, Candice en Maggie af in een cocktailbar om eens lekker bij te kletsen en los te gaan. Op een van deze afspraakjes komt Candice iemand tegen uit het verleden en dit lijkt haar nieuwe beste vriendin te worden. Ondertussen is Maggie hoogzwanger en ziet ze als een berg op tegen het leven als moeder. En Roxanne heeft zo haar eigen problemen, al zes jaar houdt ze een relatie met een getrouwde man voor iedereen geheim. Alle problemen lijken tegelijk te komen, en even lijkt het dat de Cocktailclub ophoudt te bestaan…

Een lekkere luchtige chicklit voor tussendoor, soms een beetje voorspelbaar maar het leest heerlijk weg. Niet perse een aanrader, maar wel prima als bijvoorbeeld vakantieleesvoer.

Advertenties