Vlucht uit New York

20140725-201515-72915848.jpg
Vlucht uit New York is geschreven door Guillaume Musso, dezelfde man die ook Bericht uit Parijs schreef. Zijn nieuwste boek heeft zich dus verplaatst naar een andere grote stad.

Sebastian en Nikki zijn vele jaren geleden gescheiden en hebben nauwelijks contact. Hun tweeling is de enige reden dat ze elkaar af en toe nog spreken. Sebastian heeft de zorg voor Camille op zich genomen, terwijl Nikki de andere helft van de tweeling, Jeremy, onder haar hoede heeft. Dan zorgt de plotselinge verdwijning van Jeremy ervoor dat Sebastian en Nikki elkaar meer zien dan ze lief is. Ze raken verstrikt in een wild avontuur dat hun van New York naar Parijs brengt, en van daar naar Brazilië. Tijdens dit avontuur worden oude gevoelens weer een beetje aangewakkerd, maar zullen ze hun gezin ooit weer compleet krijgen?

Een spannend verhaal met veel onverwachte plotwendingen. Sommige gebeurtenissen zijn erg ongeloofwaardig, maar als dat je niet stoort zeker een spannende thriller. Ondanks dat ben ik nog steeds niet helemaal fan van de schrijfstijl van Musso. Ik vind het wel grappig dat een bericht uit Parijs (titel vorige boek) nu de reden is voor een vlucht uit New York, zou dat toeval zijn?

Advertenties