Captivated by You

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/1b7/33631415/files/2014/12/img_2875.jpg
Stiekem ben ik best wel fan van een aantal boeken in het ‘Vijftig tinten’-genre. Waaronder de Crossfire serie van Sylvia Day. Captivated by You is na Bared to You, Reflected in You en Entwined with You het vierde boek in deze serie. En het ligt eindelijk in de winkel! Ik wilde het boek zo graag lezen dat ik niet eens het geduld had om het voor kerst te vragen en het lekker zelf heb gekocht.

Het nieuws van de verloving tussen Eva en Gideon gaat snel, nog voor ze de kans heeft gekregen het aan haar moeder te vertellen staat het al in de tabloids. Wat niemand echter weet, is dat de bruiloft al heeft plaatsgevonden en dat ze dus officieel al Eva Cross heet. Hun huwelijk zou hun dichter bij elkaar moeten brengen, maar er zijn nog zoveel oude wonden die steeds weer lijken te gaan bloeden. Natuurlijk zijn er alle ex-minnaressen van Gideon, die er slecht tegen kunnen dat Gideon nu definitief onbereikbaar voor ze is. Maar er is ook nog de kwestie van Brett Kline, Eva’s ex-rockster-vriendje die haar heel graag terug wil. En net op het moment dat ze zich sterk voelen en denken dat ze er samen uit gaan komen, doet Gideon dat ene wat hij niet had moeten doen. Dat ene wat Eva hem moeilijk of zelfs niet kan vergeven en dat ene wat een serieuze bedreiging voor hun huwelijk is.

Heerlijk boek weer, en ik blijf erbij dat het beter is dan Vijftig tinten. En niet alleen omdat deze serie nu al vier boeken telt en er een vijfde aankomt, ook omdat het verhaal beter is en de personages meer diepgang hebben. Het is natuurlijk veel seks, maar ook een intrigerend verhaal over angsten, relaties, vrienden en vertrouwen. En het leest zo lekker weg! Ik hoop dat deel vijf, One with You, niet al te lang op zich laat wachten.

Advertenties