Muren van glas – De bestemming

 Na een emotioneel boek als Een leven na jou, is het even tijd voor iets luchtiger leesvoer. En dat vinden we in het derde deel van de Muren van glas trilogie, genaamd De bestemming. De trilogie is geschreven door Marique Maas, en dat is een pseudoniem van bestsellerauteur Esther Verhoef. Eerder schreef ik al een blogje over de voorgaande twee delen, De ontmoeting en Harde grenzen.

Nadat Nadine achter het heftige seksuele verleden van Daniel is gekomen, is ze vastbesloten er meer over te weten te komen zodat ze een meer gelijkwaardige partner voor Daniel zal zijn. Daniel neemt haar mee in een wereld die ze niet voormogelijk had gehouden en waar ze het liefst helemaal in op gaat. Maar nadat er wordt ingebroken in haar appartement, wordt ze met een harde klap weer met beide benen op de grond gezet. Is het puur toeval dat iemand haar appartement uitgekozen heeft, of is zij een zorgvuldig uitgekozen doelwit geweest? 

Net als de vorige twee delen is dit boek geen must read, maar prima voor tussendoor. De seksuele delen worden goed afgewisseld met een ‘echt verhaal’ en het boek eindigt met een happy end (pun intended ;-)). 

Advertenties