One with You

Eindelijk! Het vijfde boek in de Crossfire-serie van Sylvia Day is er! Na Captivated by You is One with You het vijfde (en helaas laatste) boek in de serie over Gideon en Eva. Tijd om afscheid te nemen van Mr. en Mrs. Cross. 

Na in het geheim getrouwd te zijn, doen Gideon en Eva nu erg hun best om hun huwelijk nog even geheim te houden. Omstandigheden zorgen er echter voor dat dit niet heel erg goed lukt. Hun korte huwelijk wordt al snel op de proef gesteld als pikante details uit het verleden van Gideon via sociale media naar buiten komt. Dan blijken er uit onverwachte hoek ook nog vijanden op te duiken, die er alles aan willen doen om te voorkomen dat Eva en Gideon bij elkaar blijven. Is hun liefde voor elkaar groot genoeg om de zoveelste aanval het hoofd te bieden? Of nemen we afscheid van meneer en mevrouw Cross op het moment dat zij ook afscheid nemen van elkaar? (Ik verklap niks!)

Een mooi einde aan een leuke boekenreeks. Sylvia Day (de schrijfster) is ervan overtuigd dat Gideon en Eva het verder prima kunnen zonder haar hulp, maar hoe zit het met de trouwe lezers van deze serie? Kunnen wij wel zonder Gideon en Eva? Als je nog niet begonnen bent aan deze reeks en je houdt wel van het erotische genre, dan is dit zeker je tijd waard en kun je je verheugen op vijf fijne boeken. 

Advertenties