Zondagochtend breekt aan

Yes er is een nieuw boek in de Frieda Klein serie van Nicci French, Zondagochtend breekt aan. Eindelijk kunnen we lezen hoe het verder gaat met de beroemde/beruchte psychotherapeute en haar kleine groepje vrienden. Een goede reden om op deze regenachtige zondagmorgen weer een blogje te schrijven.

Dean is nu echt te ver gegaan, hij heeft een lijk onder de vloer van Frieda’s woonkamer verborgen. Het is een boodschap: je kunt me niet vinden dus stop met zoeken! De politie denkt daar echter anders over, na al die jaren geloven ze eindelijk dat Dean nog leeft. Terwijl het onderzoek in volle gang is, worden de vrienden van Frieda één voor één slachtoffer van een misdrijf. Frieda begint te twijfelen… is dit echt allemaal het werk van Dean? En zullen ze hem ooit vinden? 

Zelfs dit zevende deel in deze reeks is super spannend en gaat niet die kant op die je verwacht. Volgens ‘het internet’ is dit een 8-delige serie, dus we hebben nog een verhaal te gaan. Ik vraag me wel af hoe deze zal gaan heten, want de dagen van de week zijn op! 

Advertenties